Doen!

Hair Stylist

HAARZORG

Jij wilt graag mensen doen stralen op zowel speciale gebeurtenissen als doordeweekse dagen? Jij wilt graag kapper/ kapster worden? Jij hebt aspiratie om barbier te worden? Of jij wilt heel graag later je eigen kapsalon runnen?

 

Zoek niet langer en volg onze richting om je tot een volwaardige kapper te ontpoppen.

 

Je leert er niet alleen verschillende haarsoorten kennen, kapsels creëren en omgaan met klanten... Je leert ook toestellen en producten veilig en correct te gebruiken.

 

Basisvaardigheden als wassen, knippen, kleuren en verzorgen worden aangeleerd op oefenhoofden. Zo raak je al doende vertrouwd met haarproducten en technieken.

 

Naarmate de opleiding vordert, zal je ook steeds meer oefenen op echte modellen. Langzaamaan krijg je ook meer en meer stage in je pakket.

 

Bovendien nemen we met onze school deel aan verschillende wedstrijden waarbij je je beste beentje voor kan zetten om zo een mooie prijs én een certificaat te bemachtigen.Klaar voor een specialisatiejaar?

Onze school biedt  specialisatiejaren aan. Tijdens dit extra leerjaar krijg je niet alleen de kans om je diploma secundair onderwijs te bemachtigen en om je opgedane kennis om te zetten in de praktijk maar je kan je ook verdiepen in je gekozen opleiding.

 

Kortom, een zevende jaar volgen heeft alleen maar voordelen. Je hebt direct voorsprong op de arbeidsmarkt! Informeer zeker bij onze collega's wat een zevende jaar inhoudt en niet vergeten; wie niet waagt, niet wint.

 

Je vindt alles over de zevende jaren onmiddellijk in de brochure per richting terug!