Fotoalbum

Schooljaar 2016 - 2017

Project recycle 4 haarzorg

De dames van vier haarzorg kregen de opdracht om creatief aan de slag te gaan met recyclage materiaal. De resultaten mogen er absoluut zijn!

 


Bibliotheekbezoek tso

De leerlingen van de tso afdeling gingen een voormiddag vertoeven in de bibliotheek waar ze rond Nederlands & Frans aan een paar opdrachten werkten.

 

Voor meer foto's, klik hieronder.

 


4 elektrische installaties renoveert studio

Sinds half januari kunnen de leerlingen van het vierde jaar Elektrische Installaties zich uitleven op een echte werf en gaan er wekelijks een aantal lessen op verplaatsing door. In hun huisproject ‘renovatie van een studio’ kunnen zij via deze weg al hun vaardigheden en kennis ook echt in de praktijk testen. 

Van het uitslijpen van sleuven over de afwerking tot de opmaak van het elektrisch dossier, elke stap tot het eindproces zullen ze zelf uitvoeren wat natuurlijk een unieke praktijkervaring is.


visie

Net voor de vakantie werd hier nog hard gewerkt! Collega's kozen samen waarden voor onze visie en namen het per team op tegen elkaar in een superspannende quiz. Kortom een voormiddag gevuld met activerende werkvormen. #goAL #topteam #kahootit #teacherslife


Ontbijt op school

Nieuwjaars ontbijt voor leerlingen en collega's. Lekkere ontbijtkoeken, fruitsap, chocomelk, pannenkoeken... Alles wat lekker is! Het was top! #goAL #ontbijtje #topteam


Dag van de diversiteit

Dag van de diversiteit #goAL #samenkoken


5CS in het rioolmuseum te Brussel

Onze klas 5 CS zit niet stil dankzij meneer Walter. Deze keer trokken de leerlingen naar Brussel om het Rioolmuseum te bezoeken. Een leerrijke dag waar de leerlingen veel van opgestoken hebben.


Bezoek Lismont

De leerlingen van 4 Hout konden tijdens het bedrijfsbezoek aan Lismont kennismaken met de nieuwste houtbewerkingsmachines. Daarnaast werden er ook verschillende manieren getoond om te zagen, te boren en om schaafbeitels te slijpen. Kortom een leerrijke dag.


firma Matrix op bezoek

Opleidingsdag door Dirk Wilssens voor de firma Matrix samen met de leerlingen van 5 Hz


Projectdagen

Ieder jaar organiseren we meerdere projectdagen waarbij we rond de verschillende vakoverschrijdende eindtermen, beter gekend als VOETen, werken.

 

De eerste projectdag ging door op 28 oktober 2016. De laatste dag voor de vakantie werd met andere woorden direct ingezet met veel enthousiasme.


Factory of the Future

De toekomst ziet er gesofisticeerd uit! Gelukkig voelen onze leerlingen zich als een visje in het water.

Een waanzinnig knappe opstelling waar we als school stiekem (of, toch niet zo stiekem) jaloers op zijn. 


5 CS op bezoek bij Hansgrohe

Deze week trokken de leerlingen van 5 CS samen met hun leerkracht naar Hansgrohe voor een heel leerrijke dag. Klik op de link onderaan voor meer foto's.


5 CS herstelt afvoer in crèche

Vorige week gingen de leerlingen van 5 CS, onder leiding van Dhr. Walter, naar de créche op onze campus om daar de afvoeren van het toilet te herstellen.

 

Dit is voor onze leerlingen een leuke uitdaging die ze met vrucht beëindigd hebben.  #goAL


KOm in je Sportcluboutfit!

Woensdag 14 september kwamen onze leerlingen massaal in hun sportcluboutfit naar school.

Dit naar aanleiding van 'Maand van de Sportclub'. We waren oprecht verbaasd dat zoveel leerlingen deelnamen aan dit initiatief.

Om hen te bedanken gaven we hen een drinkbus cadeau. #sportersbelevenmeer #goAL

 

 


SPOS

Wij hebben fantastisch nieuws te melden: SPOS (Stop Pesten Op School) heeft onze school uitgeroepen tot meest pestvrije school van Vlaanderen! Elke school moest zich ingeschreven hebben en werd daarna grondig onderzocht alvorens er prijzen uitgedeeld werden.

Na lang wachten kregen we het verdict dat we gewonnen hebben! #trots #goAL

De prijs? Een leuke teambuilding voor de leerlingen. De ideale afsluiter van onze eerste vermoeide week.

 


JOICO opendeurdag 2016

Gisteren beleefden de leerlingen van 6 Haarzorg een leuke en inspirerende dag dankzij JOICO. Zij gaven op de opendeurdag een voorstelling van nieuwe producten, verzorgingen en kleuringen. 

En er waren niet alleen interessante nieuwe tips en producten, ook de innerlijk mens werd verwend met lekkere hapjes. 


Een wereld kampioen op school!

Brando De Picker (15) leerling uit het 5de jaar houtbewerking is gisteren wereldkampioen thaiboksen geworden op het jeugdwereldkampioenschap in Bangkok. "Hij heeft er heel hard voor gewerkt. Niemand verdiende dit meer dan Brando"! .


Schooljaar 2015 - 2016

Op zoek naar foto's van vorig jaar?

Klik dan op onderstaande link.